Echipa de Volei a Școlii Sportive din Cahul Întâmpină Înfrângerea cu Incredere

    Sport · 04 Februarie 2024
    Echipa de Volei a Școlii Sportive din Cahul Întâmpină Înfrângerea cu Incredere

    Sâmbătă, 3 februarie, echipa de volei a Școlii Sportive nr.1 din municipiul Cahul a fost gazda unei confruntări intense împotriva echipei "Speranța" din Chișinău, în cadrul Campionatului Moldovei pentru fetele născute în 2009 și mai tinere. Meciul, care a durat două ore pline de intensitate, s-a încheiat cu o victorie pentru oaspeți, scor 3:1.

    Desfășurat pe teren propriu, meciul a fost marcat de momente de tensiune și determinare din partea ambelor echipe. Cu toate acestea, fetele din Cahul și-au ratat șansa în al treilea set, fiind nevoite să accepte înfrângerea. Lipsa de experiență în meciurile de nivel înalt a fost un factor decisiv, însă echipa continuă să se dezvolte și să învețe din fiecare confruntare.

    Antrenorul echipei, Aliona Hariton, a comentat: "Este important să ne amintim că înfrângerile fac parte din joc și ne oferă oportunitatea de a învăța și de a crește. Existența unor momente dificile ne întărește caracterul și ne motivează să ne perfecționăm continuu. Suntem hotărâți să continuăm să muncim din greu și să ne îmbunătățim abilitățile în viitoarele competiții." Chiar și în urma înfrângerii, echipa de volei din Cahul rămâne determinată și plină de speranță pentru viitorul său în lumea sportului.

    Sportivii cahuleni - mândria țării!

    Sursa: visitcahul.md
    Distribuie