Cahul Întâmpină Prima Înfrângere din Sezonul Curent, dar Spiritul de Luptă Continuă!

    Sport · 22 Ianuarie 2024
    Cahul Întâmpină Prima Înfrângere din Sezonul Curent, dar Spiritul de Luptă Continuă!

    În cadrul Campionatului Republicii Moldova la volei feminin, Liga I, petrecut în data de 20 ianuarie, echipa din Cahul s-a confruntat cu o înfrângere în fața echipei din Orhei, scorul final fiind de 3-0 în favoarea oaspetelor. Meciul a avut loc în sala de sport a Școlii Sportive nr.1 din Cahul. Echipa din Cahul, reprezentată de secția de volei a Școlii sportive nr.1 din Cahul, este echipa participantă cu cea mai mica vârstă.

    Deși echipa din Cahul a dat tot ce a avut mai bun pe teren, echipa adversă din Orhei a obținut cele 3 puncte decisive, cu seturile: 26:24, 25:20 și 26:24.

    Componența echipei din Cahul, condusă de antrenoarea Aliona Hariton, include Minjulina Anastasia, Camenschih Anastasia, Lazareva Anastasia, Stanciuc Anastasia, Ruseva Anastasia, Țurcanu Daria, Hariton Daria, Caraja Emilia, Dorosenco Arina, Dovbisenco Uliana, Ghimpu Maria, Bilici Ariana, Petrov Victoria și Boceva Nellya. Chiar dacă au întâmpinat o înfrângere în acest meci, echipa din Cahul rămâne o forță respectabilă în competiție, continuând să lupte pentru performanțe viitoare. Cu siguranță, vor reveni cu determinare și voință în următoarele confruntări!

    Sportivii cahuleni - mândria țării!

    Sursa: visitcahul.md
    Distribuie