Victoria continuă pentru Wolf Pack Academy: Doi ani consecutiv în vârful podiumului

    Sport · 04 Martie 2024
    Victoria continuă pentru Wolf Pack Academy: Doi ani consecutiv în vârful podiumului

    Clubul Sportiv "Wolf Pack Academy" din Cahul a făcut din nou cinste orașului nostru și țării, participând la Campionatul de grappling NAGA Brussels 2024. Tinerii sportivi ai clubului au reprezentat RM cu mândrie și au triumfat cu un total impresionant de 9 locuri pe podium: 5 locuri - aur, 2 locuri - argint și 2 locuri - bronz.

    Competiția a fost una extrem de acerbă, iar perseverența și dedicarea acestor tineri luptători au fost admirabile.
    Antrenorul clubului, Mircea Bragagiu, a mărturisit că este deja al doilea an consecutiv când echipa obține locul întâi la proba ”Cea mai bună echipă” iar acest lucru se datorează atât talentului și determinării copiilor, cât și implicării părinților în parcursul lor sportiv.

    Iată câțiva dintre campionii care au adus gloria Clubului Sportiv "Wolf Pack Academy":
    1) Gaidașenco Dumitru
    2) Arabadji Pavel
    3) Tuzlucov Alexandr
    4) Vrabii David
    5) Popazu David
    6) Boiatiuc Alexandr
    7) Brînza Nichita
    8) Dermenji Rustam
    9) Fiodorov Ivan

    Pe lângă performanța remarcabilă la Campionatul de grappling NAGA Brussels, Wolf Pack Academy a confirmat profesionalismul și determinarea și în alte competiții de prestigiu din luna februarie.

    La Cupa Danubius, ediția a XI-a, desfășurată în Brăila, România, echipa a strălucit din nou, obținând 13 medalii de aur, 4 de argint și 1 de bronz. De asemenea, la Cupa Municipiului Chișinău 2024 la Jiujitsu, sportivii clubului au reușit să se evidențieze prin performanțe deosebite.

    Aceste rezultate demonstrează încă o dată că Wolf Pack Academy este unul dintre cluburi sportive de succes din Cahul și din țară.

    Sportivii cahuleni - mândria țării! 

    Sursa: visitcahul.md
    Distribuie