Cahulenii Cuceresc Medalia de Bronz la Campionatul European de Majorette 2023

    Sport · 08 Octombrie 2023
    Cahulenii Cuceresc Medalia de Bronz la Campionatul European de Majorette 2023

    Într-un triumf mândru pentru Republica Moldova, echipa de majorette din Cahul a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Majorette NBTA Europe 2023. Evenimentul de excepție a avut loc în perioada 5-8 Octombrie la Plovdiv, Bulgaria, și a reunit echipe talentate din întreaga Europă.

    Cahulenii au fost reprezentați cu mândrie de studioul coregrafic "Majorette Show" - Iuventa, care a fost în centrul atenției pe scena europeană a majorette. Competiția a fost acerbă, cu participanți din țări de prestigiu, precum Belgia, Croația, Anglia, Cehia, Italia, Franța, și altele.

    Republica Moldova a fost reprezentată cu pasiune și determinare de către Federația Sportivă de Majorette și Baton Twirling „FBTM Moldova”, cu sediul la Cahul, sub îndrumarea talentatei antrenoare Rodica Panașescu și studioul coregrafic "Majorette Show" - Iuventa. Rezultatele lor impresionante nu au întârziat să apară, obținând locul 3 în categoriile Juvenile și Junior, în cadrul secțiunii Traditional Pompons Corps.

    Acest succes notabil marchează a doua participare a cahulenilor și a Republicii Moldova la Campionatul European de Majorette. Cu un Argint câștigat în anul precedent, acești tineri talentați și dedicati au demonstrat că sunt cu adevărat campioni în ascensiune, pregătiți să își lase amprenta în lumea majorette la nivel european.

    Echipa din Cahul nu numai că a adus glorie Republicii Moldova, dar a inspirat și întreaga comunitate locală, arătând că cu pasiune și muncă asiduă, orice vis poate deveni realitate. Felicitări cahulenilor pentru performanța lor extraordinară la Campionatul European de Majorette 2023, și să sperăm că aceasta este doar începutul unei serii de succese remarcabile!

    Sportivii cahuleni - mândria țării!

    Sursa: visitcahul.md
    Distribuie