Regiunea Cahul triumfă la Festivalul - Concurs „Brîul Moldovei” în cadrul expoziției „Tourism & Travel Expo 2024”

Turism · 18 Februarie 2024
Regiunea Cahul triumfă la Festivalul - Concurs „Brîul Moldovei” în cadrul expoziției „Tourism & Travel Expo 2024”

În perioada 16-18 februarie, la cea de-a 27-a ediție a Expoziției internaționale specializate pe turism și călătorii „Tourism & Travel Expo 2024” desfășurată la Moldexpo, regiunea Cahul și-a etalat bogățiile turistice și culturale în fața lumii.

Regiunea Cahul a impresionat vizitatorii cu diversitatea și autenticitatea sa, oferind o paletă variată de atracții naturale, culturale și istorice. Standul său a fost o destinație de neratat pentru cei pasionați de turism și aventură. Oaspeții au avut ocazia să se bucure de bucatele și vinurile autentice ale sudului, să descopere pensiunile pitorești din zonă și să se îmbogățească spiritual prin lucrările artizanale ale meșterilor populari locali dar și să prindă experiențe noi la master-classurile de confecționarea a brâielor tradiționale, coșurilor, opincilor și producerea de cus-cuți după rețete locale. Portul popular, dansurile și cântecele tradiționale au completat atmosfera festivă a standului regiunii Cahul.

Fiecare sat din regiune își păstrează identitatea culturală distinctă și tradițiile proprii, iar turismul rural oferă oportunitatea de a explora această diversitate și de a înțelege mai profund moștenirea culturală a regiunii și a altor comunități rurale din întreaga țară.

Invităm toți iubitorii de călătorii și aventură să descopere frumusețea și autenticitatea regiunii Cahul, unde inima bate cu putere pentru tradiție și ospitalitate!

Sursa: visitcahul.md
Distribuie