Cahul Recunoscut pentru Contribuția în Turism

Turism · 28 Septembrie 2023
Cahul Recunoscut pentru Contribuția în Turism

Ieri, în cinstea Zilei Mondiale a Turismului, a avut loc Gala Excelenței în Turism 2023, un eveniment de marcă în Republica Moldova. Cu acest prilej, Ministerul Culturii al Republicii Moldova a conferit o distincție specială Primăriei municipiului Cahul, în recunoașterea cooperării semnificative dintre instituțiile cheie pentru promovarea turismului și cunoașterea regiunii Cahul.

Primarul municipiului Cahul, Nicolae Dandiș, a primit diploma de apreciere în numele comunității și a exprimat sincere mulțumiri pentru efortul depus de colegii săi în această colaborare fructuoasă. În special, el a menționat contribuția semnificativă a doi membri cheie ai echipei: Nadejda Cudobețchi (Fazlî) - responsabilă pentru platforma visitcahul.md. Silvia Strelciuc - fondator a clusterului turistic "Via Cahul".

Acest eveniment a subliniat importanța colaborării dintre administrația locală, sectorul privat și comunitatea în promovarea turismului și dezvoltarea regiunii Cahul ca destinație turistică de prim rang în Republica Moldova. Prin eforturile dedicate a tuturor persoanelor implicate, orașul și întreaga regiune Cahul continuă să-și întâmpine vizitatorii cu brațele deschise și să ofere experiențe unice pentru toți cei care îl vizitează.

Sursa: visitcahul.md
Distribuie