RIBAKOV TEAM Strălucește la JAGUAR OPEN 2023 în România

    Sport · 15 Decembrie 2023
    RIBAKOV TEAM Strălucește la JAGUAR OPEN 2023 în România

    Între 24 și 26 noiembrie, RIBAKOV TEAM a adus acasă nu doar 59 de medalii strălucitoare, ci și Cupa de locul 3 la clasamentul general, dovedind încă o dată că dedicarea și pasiunea lor pentru Taekwon-Do sunt demne de laude.

    Echipa noastră a luat cu asalt competiția de la Târgu Mureș, Romania, cu un contingent impresionant: 53 de sportivi, 4 antrenori și 3 arbitri. Ambianța era incendiară, iar RIBAKOV TEAM a reușit să impresioneze în fiecare disciplină.

    Cu un total de 59 de medalii câștigate, RIBAKOV TEAM s-a plasat pe un onorant locul 3 în competiție, depășind nu mai puțin de 16 cluburi concurente. Această performanță extraordinară vine ca o recunoaștere a eforturilor colective depuse atât de sportivi, cât și de antrenori.

    • Medalii de locul 1: 20
    • Medalii de locul 2: 23
    • Medalii de locul 3: 16

    Reușita echipei noastre reflectă munca susținută, pasiunea arzătoare și dedicarea deplină a fiecărui sportiv și antrenor. Gheorghe Ribakov, președintele și antrenorul principal al clubului, a subliniat importanța experienței acumulate participând la astfel de competiții internaționale și colaborarea strânsă cu sportivii români.

    România este Campioană Mondială pe națiuni la Taekwon-Do ITF și deja al doilea an consecutiv este Campioană Europeană, respectiv avem multe de învățat de la ei. Mă bucur enorm de mult că suntem vecini și putem participa la mai multe evenimente și putem acumula experiență - a declarat Gheorghe Ribakov.

    JAGUAR OPEN 2023 a reprezentat nu doar un eveniment sportiv, ci și o demonstrație a valorilor și spiritului de echipă ce definesc RIBAKOV TEAM. Cu ochii îndreptați către viitor, echipa noastră se pregătește deja pentru următoarele provocări, având în vedere că dedicația și ambiția îi definesc în fiecare mișcare. Cahulenii sunt încurajați să celebreze această victorie și să fie mândri de reprezentanții lor sportivi.

    Sursa: visitcahul.md
    Distribuie