Clubul sportiv „Pro Team”marchează noi succese la turneele luptelor libere

    Sport · 04 Martie 2024
    Clubul sportiv „Pro Team”marchează noi succese la turneele luptelor libere

    Eforturile și devotamentul Clubului „Pro Team” din Cahul au fost din nou recompensate la două importante turnee internaționale desfășurate în România.

    În perioada 1-2 Martie, sportivii clubului au luat parte la Turneul Internațional de Lupte Libere din Craiova, România. Cu o prezență impresionantă, cei 6 sportivi ai clubului au cucerit rezultate de excepție, obținând 5 locuri de aur și un loc de bronz. Nicu Avram, Florean Alex, Velcev Alexandr, Matcas Laurențiu și Nicu Aron s-au remarcat prin performanțele lor de excepție, demonstrând o pregătire intensă și un spirit de învingător.

    În perioada 23-24 Februarie, Clubul „Pro Team” a participat la un alt turneu internațional, de această dată în orașul Tirgu Mures din România. Rezultatele au fost la fel de impresionante, cu 6 premii de aur obținute de Matcas Laurentiu, Fana Matei, Nicu Avram, Florean Alex, Velcev Alexandr și Donea Nichita. De asemenea, Lazar Darie a cucerit locul II, iar Nicu Aron a obținut locul III. Tinerii Crudu David, Popandopol Leonard și Handrabur Timofei au acumulat experiență valoroasă pentru viitoarele competiții și turnee.

    Aceste rezultate remarcabile confirmă poziția de frunte a Clubului „Pro Team” în lumea luptelor libere și aduc onoare și mândrie orașului Cahul.

    Sportivii cahuleni - mândria țării! 

     

    Sursa: visitcahul.md
    Distribuie