Ziua Internațională a Tineretului: O Sărbătoare Plină de Energie și Entuziasm la Cahul!

  Foto și video · 12 August 2023
  Ziua Internațională a Tineretului: O Sărbătoare Plină de Energie și Entuziasm la Cahul!

  Cahul, orașul care vibrează de bucurie și vitalitate, a fost martorul unei zile de neuitat în onoarea tineretului. Primăria Municipiului Cahul, alături de Centrul Municipal de Tineret au unit eforturile pentru a marca într-un mod special Ziua Internațională a Tineretului.

  Cu entuziasm și dedicație, organizatorii au pregătit o serie de evenimente menite să aducă împreună tinerii din oraș și să creeze o atmosferă plină de voie bună și prietenie.

  În inima orașului, Parcul Central a fost scena activităților distractive organizate de Fondul pentru Tineri Cahul. De la confecționarea torbițelor până la întrebări captivante de cultură generală și jocuri sportive precum volei, badminton, șah și tenis, fiecare moment a adus zâmbete și energia tinerilor entuziaști.

  Nu a lipsit nici zona dedicată jocurilor de societate și nici răsfățul pentru nostalgici, cu o zonă foto în stil retro. Cu un plus de emoție, tinerii au fost provocati să parcurgă cele 6 stații pregătite cu atenție, având șansa de a câștiga surprize fabuloase în cadrul Tombolei.

  Atmosfera festivă și plină de vitalitate s-a răspândit și în Piața Horelor, unde evenimentul a fost oficial deschis cu cuvintele de salut și felicitările primarului municipiului Cahul, domnul Nicolae Dandiș. S-a simțit mândria și susținerea față de tinerele generații în fiecare cuvânt rostit.

  Mai mult decât atât, evenimentul a adus în prim-plan și recunoașterea performanțelor tinerilor. Participanții la concursurile "Cel mai bun elev" și "Cel mai bun student" al municipiului Cahul, Ediția a VII-a, 2023, au fost răsplătiți cu aprecierea comunității și cu momente speciale pe această scenă a excelenței.

  Seara s-a încheiat într-o notă muzicală și artistică deosebită, cu un concert ce a adunat atât tinerii cât și toți cei prezenți în Piața Horelor. Pasha Parfeni, artistul care a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2023, a încântat publicul cu vocea sa unică, iar artistul nostru, cahulean mult îndragit, Satoshi, a adus o notă de autenticitate, energie, căldură și multă mișcare în ritmul muzicii sale.

  Cu Ziua Internațională a Tineretului de la Cahul, am demonstrat încă o dată că viitorul este în mâinile noastre și că entuziasmul și implicarea tinerilor pot schimba lumea în bine. Să păstrăm mereu această energie vie și să ne susținem reciproc în realizarea visurilor și aspirațiilor noastre!

  Iar mai jos, puteți arunca o privire în galeria foto a acestei zile:

  Sursa: visitcahul.md
  Distribuie