Continuă Festivalul "Mărțișor 2024": Acordeon și Muzică Populară la Palatul de Cultură din Cahul

Foto și video · 02 Martie 2024
Continuă Festivalul "Mărțișor 2024": Acordeon și Muzică Populară la Palatul de Cultură din Cahul

Astăzi, 2 martie, în cadrul Festivalului „Mărțișor 2024”, s-a desfășurat un concert de excepție la Palatul de Cultură "Nicolae Botgros" din Cahul, aducând în prim-plan talentele elevilor de la Școala de Muzică "Eugen Doga" din Chișinău, Secția "Instrumente Populare".

Programul evenimentului a oferit o experiență muzicală diversă și captivantă, îmbogățind sufletele publicului prezent. Sub îndrumarea maestrului Sorin Malinovschii, ACCORDION BLACK ORCHESTRA și-a desfășurat magistral interpretările, aducând în prim-plan bogăția sunetelor acordeonului. De asemenea, ORCHESTRA DE MUZICĂ POPULARĂ "STEJĂREL", condusă de talentatul dirijor Nichita Comendant, a încântat audiența cu armoniile tradiționale și energia specifică muzicii populare.

Evenimentul a fost condus cu eleganță și profesionalism de către tânărul Carlos Roșca, oferind publicului o experiență plină de emoție.

Organizatorii acestui moment cultural au fost Primăria Municipiului Cahul, Școala de Muzică „M. Cebotari” din Cahul și Școala de Muzică “Eugen Doga” din Chișinău, demonstrând încă o dată angajamentul pentru promovarea artei și culturii în comunitate. Acest concert a fost o ocazie minunată pentru a celebra talentul și pasiunea pentru muzică a tinerilor artiști, contribuind la îmbogățirea vieții culturale a orașului Cahul.

Materiale: Ecaterina Bondareva
Distribuie