Festivalul Lavanda Vera Provence - Zi Plină de Frumusețe la Cahul!

  Foto și video · 07 August 2023
  Festivalul Lavanda Vera Provence - Zi Plină de Frumusețe la Cahul!

  Parcul Central "Grigore Vieru" din Cahul a fost scena unui eveniment desprins din basme, pe 6 august, când Festivalul Lavanda Vera Provence, ediția a IV-a, a adus farmecul lavandei în inima orașului. Organizat cu măiestrie de AO "Pro-Lumina" în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul, acest eveniment special a adunat oameni de toate vârstele și pasiunile pentru a se bucura de o zi magică și memorabilă.

  Primarul municipiului Cahul, domnul Nicolae Dandiș, a onorat evenimentul cu prezența sa, alături de familie. El a exprimat recunoștința sa sinceră organizatorilor pentru aducerea evenimentului frumos comunității și a împărtășit bucuria participanților la sărbătoare.

  Cu o atmosferă prietenoasă și degajată, Festivalul Lavanda Vera Provence a atras participanți entuziaști, adunându-i pe cahuleni și pe oaspeții orașului într-un cadru plin de bucurie și interacțiuni. Prieteni și familii s-au reunit pentru a petrece timpul într-un mod cât mai plăcut și a crea amintiri prețioase.

  Cu o varietate bogată de produse din lavandă, vizitatorii au avut parte de o experiență olfactivă și vizuală minunată. De la uleiuri esențiale, săpunuri parfumate, până la produse de înfrumusețare și accesorii, fiecare stand a răspuns cu căldură pasiunii pentru lavandă.

  Pentru a răsfăța simțurile gustative, au fost disponibile o mulțime de delicii culinare, precum dulciuri savuroase, limonade răcoritoare și preparate tradiționale precum porumbul sau găluștele. Toți cei prezenți au avut parte de o călătorie culinară de neuitat.

  Festivalul a oferit și zone speciale amenajate pentru fotografii, unde participanții au putut imortaliza momente unice alături de prieteni și familie. Ar Meșterii populari locali au adus un strop de tradiție și meșteșug în festival, împărtășind cu drag creațiile lor create hand made.

  Această sărbătoare a naturii și a valorilor culturale a adus împreună oameni cu suflete deschise și a întărit legăturile dintre ei.

  Pentru cei care au ratat acest eveniment magic sau pentru cei care doresc să retrăiască clipele speciale, vă invităm să răsfoiți galeria de fotografii atașată acestui articol.

  Sursa: visitcahul.md
  Distribuie