Descoperă simbolurile în lucrările unice ale pictorului Daniel Donici la expoziția "ExpoArt"

  Foto și video · 03 Decembrie 2023

  Cahulenii sunt invitați să pătrundă într-un univers artistic fascinant, în care simbolurile prind viață și comunică prin culori și forme. Expoziția de Artă Vizuală "ExpoArt" este o incursiune în lumea imaginativă a pictorului Daniel Donici, un artist cu o viziune unică asupra simbolurilor precum "Calul", "Femeia" și "Florile".

  Inaugurarea ExpoArt a coincis cu premiera spectacolului "Povestea Neamului Frumos", un eveniment deosebit ce a adus în prim-plan universul creativ al artistului. Cele 10 lucrări expuse sunt piese unice, fiecare purtând amprenta emoțională și artistică a lui Daniel Donici.

  Expoziția este deschisă cu vânzare, oferind cahulenilor șansa de a adăuga o operă de artă autentică și semnată de pictorul Daniel Donici în colecțiile lor personale. Este o oportunitate unică de a investi în arta contemporană și de a încânta spațiul personal cu simboluri încărcate de semnificație.

  Perioada Expoziției: 1 decembrie - 3 decembrie 2023 - Locația: Sediul nou al Teatrului "B.P.Hasdeu" din mun. Cahul.

  Vino și lasă-te purtat într-o călătorie artistică, unde culorile și simbolurile comunică într-un limbaj universal. ExpoArt este nu doar o expoziție, ci o invitație către o experiență vizuală și spirituală unică.

  Sursa: visitcahul.md
  Distribuie