Caravana Copilăriei: spectacol dedicat Zilei Copilului

  Foto și video · 02 Iunie 2023
  Caravana Copilăriei: spectacol dedicat Zilei Copilului

  În ziua de 1 iunie, orașul nostru s-a umplut de voie bună și bucurie, iar atmosfera festivă a prins viață pe scena din Piața Horelor. Spectacolul "Caravana Copilăriei" a fost evenimentul de marcă dedicat serbării Zilei Copilului, oferindu-le celor mici și celor mari o ocazie specială de a se bucura de magia și entuziasmul copilăriei.

  Scena a fost animată de talentele variate ale colectivelor Palatului de Cultură, discipolilor Centrului de Creație "Luceafărul" și Școalii Sportive nr. 1. Încă de la început, publicul a fost întâmpinat de o atmosferă vibrantă și colorată datorită flash-mobului organizat de Ansamblul „Bobocelul.

  Copiii și tinerii talentați și-au demonstrat abilitățile și pasiunea pentru artă și sport. Dansuri pline de energie, recitaluri de teatru și momente muzicale emoționante au captivat publicul, iar aplauzele entuziaste s-au auzit în întreaga piață.

  Spectacolul "Caravana Copilăriei" dedicat Zilei Copilului a fost o ocazie specială de a celebra și aprecia copilăria, inocența și creativitatea celor mici. Prin talentul și pasiunea lor, copiii au reușit să aducă zâmbete pe fețele celor prezenți și au demonstrat că în ei se află viitorul plin de promisiuni al orașului nostru.

  Astfel, ziua de 1 iunie a fost marcată într-un mod spectaculos, prin "Caravana Copilăriei", un eveniment care a adus împreună arta, sportul și bucuria de a fi copil. Toți cei prezenți, părinți, bunici și copiii au plecat acasă cu amintiri frumoase și cu speranța că vor mai putea trăi astfel de momente magice și în viitor.

  Sursa: visitcahul.md
  Distribuie