Inaugurarea Pomului de Crăciun Aduce Magie și Bucurie în Cahul

  Foto și video · 16 Decembrie 2023
  Inaugurarea Pomului de Crăciun Aduce Magie și Bucurie în Cahul

  Astăzi, 16 decembrie, Cahul a fost îmbrăcat în straie festive odată cu inaugurarea pomului de Crăciun din Piața Independenței. Luminițele sclipitoare și atmosfera plină de bucurie au creat un cadru perfect pentru a sărbători împreună spiritul Crăciunului.

  Primarul municipiului Cahul, domnul Nicolae Dandiș, a salutat comunitatea prezentă și a exprimat recunoștința sa pentru implicarea fiecărui locuitor în a crea o atmosferă de sărbătoare și bucurie, mai ales pentru cei mici.

  Este o bucurie atunci când aprindem luminițele pe pomul de sărbătoare. Vă mulțumesc că sunteți prezenți astăzi aici, pentru a crea acea atmosferă de sărbătoare și bucurie pentru fiecare copil în mod special. Fie ca bucuria și pacea să dăinuie în fiecare familie din preajma localității noastre, a subliniat domnul Nicolae Dandiș.

  Odată cu aprinderea luminilor festive, Moș Crăciun și Fulguța au preluat ștafeta, încântând publicul cu o poveste plină de farmec și colindele ansamblului "Altița" și ale cetei de urători a Studioului Teatral "Masca".

  Evenimentul a inclus participarea activă a copiilor, care au recitat poezii și au primit daruri din partea Moșului. În Piața Independenței, vizitatorii au avut ocazia să se delecteze cu băuturi fierbinți, bucate și produse locale. De asemenea, un complex de joacă cu carusel, leagăne, tobogane și multe altele a adus distracție pentru cei mici.

  Decorul de sărbătoare oferă o oportunitate perfectă pentru a crea amintiri de neuitat prin fotografii care vor păstra emoția și spiritul magic al Crăciunului. Urmăriți cu atenție calendarul evenimentelor, unde vom dezvălui detalii despre spectacolele și concertele festive care vor completa atmosfera de sărbătoare în Cahul. Să înceapă magia Crăciunului!

  Sursa: visitcahul.md
  Distribuie