[Foto] EdTech Moldova Forum - ediția II, Cahul

  Educație · 16 Mai 2023
  [Foto] EdTech Moldova Forum - ediția II, Cahul

  EdTech Moldova Forum, revine cu a doua ediție, într-un format unic, inovativ și este dedicat educației digitale și integrarea acesteia în școlile din Republica Moldova, Cahul.

  În cadrul evenimentului toți au avut oportunitatea de a participa la:

  • Peste 25 de sesiuni informative despre educația digitală, clasa inversată, Proiecte STEAM, instrumente digitale, cursuri IT s.a.
  • 3 Paneluri de discuții care vor explora pe larg inteligența artificială, digitalizarea școlilor în Republica Moldova dar și pedagogia digitală.
  • O zonă Expo cu companii locale și internaționale care au prezentat instrumente digitale, cursuri, dar și oportunități de integrare în instituțiile școlare.

  Evenimentul este o oportunitate importantă pentru toți cei implicați în domeniul educației, inclusiv profesorilor, directorilor instituțiilor de învățământ și reprezentanților acestora. De asemenea, evenimentul poate fi util și pentru dezvoltarea de parteneriate și colaborări între instituții și pentru creșterea vizibilității și prestigiului acestora în domeniul educației.

  Conferința se desfășoară în cadrul proiectului ”EU4Moldova: Startup City Cahul”, implementat de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene, în parteneriat cu Suedia.

  Sursa: visitcahul.md
  Distribuie