Palatul de Cultură din Cahul pe scena Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

  Cultura · 11 Septembrie 2023
  Palatul de Cultură din Cahul pe scena Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

  Colectivele Palatului de Cultură din Cahul au avut onoarea de a lua parte la un eveniment deosebit în data de 9 septembrie, când au susținut spectacolul "Seara Cahul" în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, desfășurat în municipiul Câmpina, România, în perioada 1.09 - 1.10.2023.

  Spectacolul nostru a fost o adevărată oază de diversitate culturală, în care arta și talentul au strălucit în toată splendoarea lor. Publicul a fost răsfățat cu momente memorabile de muzică și dans popular, recitaluri de excepție, dansuri clasice și majorette.

  Colectivele noastre, în frunte cu primarul municipiului Cahul, Nicolae Dandiș, au demonstrat încă o dată că pasiunea și devotamentul pentru artă sunt fără limite. Printre colectivele care au luat parte se numără: Studioul Teatral „Masca”, Studioul Coregrafic „Majorette-Show” și Ansamblurile „Bobocelul”, „Nufărul”, „Izvorașul”, și „Altița”.

  Această experiență a fost posibilă datorită sprijinului oferit de Primăria Municipiului Cahul și Primăria Municipiului Câmpina ca rezultat a colaborării și înfrățirii dintre aceste două localități. Oportunitatea de a promova cultura și frumosul creat de colectivele noastre într-un context internațional este neprețuită, și suntem profund recunoscători pentru această șansă.

  De asemenea, dorim să mulțumim din inimă organizatorilor pentru ospitalitatea lor caldă și pentru o excursie inedită la Castelul "Iulia Hasdeu."  Această experiență a fost nu doar culturală, ci și o ocazie de a întări legăturile dintre comunități și de a împărtăși momente de bucurie și împlinire.

  Sursa: visitcahul.md
  Distribuie