„Iarmaroc de Florii cu Antreprenori Copii” - Creație și Talent la Centrul „Luceafărul”

  Cultura · 28 Aprilie 2024
  „Iarmaroc de Florii cu Antreprenori Copii” - Creație și Talent la Centrul „Luceafărul”

  Centrul de Creație pentru Copii „Luceafărul” a organizat cu succes prima ediție a „Iarmarocului de Florii cu Antreprenori Copii”, un eveniment plin de culoare, creativitate și talent.

  Desfășurat în scuarul Palatului de Cultură și a Centrului „Luceafărul”, iarmarocul a oferit vizitatorilor o gamă variată de experiențe și produse realizate de micii antreprenori. De la expoziția de flori și tablouri, la mâncăruri tradiționale și lucrări hand-made, fiecare stand a fost o mică operă de artă în sine.

  Discipolii Centrului „Luceafărul” au reușit să creeze o atmosferă plină de viață și bucurie, oferind prestații muzicale, recitări de poezii și dansuri pline de culoare și energie.

  Primarul municipiului Cahul, domnul Nicolae Dandiș, a fost prezent la eveniment și a transmis un mesaj de felicitare către toți participanții, evidențiind efortul și creativitatea lor remarcabile. Cu ocazia sărbătorilor de Florii, primarul a împărtășit mesajul călduros de a dărui bunătate celor dragi și de a împărtăși frumusețea sărbătorilor de primăvară în comunitatea noastră.

  Sursa: visitcahul.md
  Distribuie