[Foto] Festivalul Mărțișor - 2024: Inaugurare plină de culori și emoții la Cahul

  Cultura · 01 Martie 2024
  [Foto] Festivalul Mărțișor - 2024: Inaugurare plină de culori și emoții la Cahul

  Astăzi, 1 martie, municipiul Cahul a fost martorul unei inaugurări pline de culoare și emoții, odată cu debutul Festivalului „Mărțișor - 2024”. Culorile vii și atmosfera vibrantă au fost aduse pe scena Palatului de Cultură „N. Botgros” într-un mod grandios, prin spectacolul muzical-artistic intitulat „Mărțișorul Primăverii”.

  Spectacolul susținut de colectivele: Ansamblul “Izvorasul”, Studioul coregrafic “Majorette-Show”, Ansamblul “Nufărul”, Ansamblul “Bobocelul”, Ansamblul “Altița”, Studioul Teatral “Masca”, Fanfara Municipală Cahul și interpreta Cristina Zagorodnii au oferit un spectacol plin de romanțe, muzică vie de calitate, dansuri de gală și populare, emoții, aplauze și zâmbete.

  Totodată, cu inaugurarea reușită a Festivalului „Mărțișor - 2024”, Primăria Municipiului Cahul promite să continue seria de activități culturale în zilele următoare. Programul variat va include concerte, spectacole, expoziții, ateliere, proiecții de film și multe altele, oferind comunității ocazia de a se bucura de frumusețea și bogăția culturii locale.

  Cu galeria foto de mai jos găsiți surprinse momentele pline de emoție și bucurie, pentru a priviîn detaliu atmosfera vibrantă creată în cadrul evenimentului. Fiecare moment, fiecare expresie și fiecare notă muzicală au fost capturate pentru a păstra vie amintirea acestei zile memorabile.

  Sursa: visitcahul.md
  Distribuie