Clubul Sportiv “Dinamic”

    Clubul Sportiv “Dinamic”
    Clubul Sportiv “Dinamic”
    Logo
    Scurta descriere

    Taekwon-Do a ajuns în sudul Moldovei datorită dl. Nicolae Dunas, fondatorul primului și actualului club sportiv de TKD: ,,Dinamic”. Începând cu anul fondării, 2001, în cadru clubului au fost crescute peste 25 centuri negre, iar până în prezent peste 600 de sportivi cu vârsta cuprinsă între 6-45 ani, au practicat Taekwon-Do, în orașul Cahul și în suburbiile acestuia. Scopul fondatorului a fost de a promova un mod sănătos de viață, de a antrena și dezvolta punctualitatea, disciplina, respectul, puterea, rezistența fizică, dar nu în ultimul rând valorile general-umane.

    Deviza după care se ghidează clubul Dinamic este versetul biblic „Duceţi-vă și faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.” Matei 28:19. Efortul depus și antrenamentele intensive au urcat clubul Dinamic pe locuri de frunte în clasamentele campionatelor locale, europene și mondiale. Mulțumim dl. Nicolae Dunas, “Antrenor Emerit” a țării pentru dedicare și pasiune în lucrul său.

    Clubul Dinamic se mândrește cu instructorii disciplinați, dedicați muncii lor și pregătiți la un nivel înalt de antrenamente, aceștia sunt:

    • Daniel Niculiță - II Dan (Actualul Președinte a Clubului Dinamic)
    • Florin Dunas ( Maestru al Sportului ) - II Dan
    • Emanuel Dunas ( Candidat Maestrul al Sportului - II Dan
    • Andrei Movilă - ( Candidat Maestru al Sportului) - I Dan

    Clubul Dinamic este în continuă dezvoltare. În calitate de membru al clubului vei beneficia de : Antrenamente calitative într-o sală bine dotată Examene de transfer la grad mai înalt Cantonamente sportive Competiții locale și internaționale Seminare de creștere Toate aceste activități vor favoriza dezvoltarea și progresul în practicarea acestei arte marțiale. Oferim antrenamente pentru toate categoriile de vârstă, începând cu copii de la grădiniță.

    Antrenamente: De luni - vineri, sunt grupe la ore diferite, cei care au dorința de a practica arta Taekwon-Do sunt așteptați la antrenamentele Clubului ,,Dianamic”

    Galerie
    Contacte
    Distribuie