EUvision: StoryHack
  Training

  EUvision: StoryHack

  EUvision: StoryHack
  21 Iunie 2024 - 22 Iunie 2024
  Cahul, Centrul de Inovare INOTEK
  Intrare liberă prin înregistrare
  Înregistrare
  Scurta descriere

  Ești creativ și pasionat de videografie? Ai între 14 și 25 de ani? Alătură-te evenimentului EUvision: StoryHack și creează povești video captivante în care să relatezi despre valorile Uniunii Europene!

  Perioada: 21 - 22 iunie
  Locație: Inotek - EU Innovation Centre Cahul
  În cadrul acestui hackathon de video storytelling, organizat de Fundația #Inotek, vei avea oportunitatea de a învăța de la mentori din domenii, precum: branding personal, integrare europeană, video storytelling și videografie.
  𝗖𝗲 𝘃𝗲𝗶 𝗳𝗮𝗰𝗲:
  𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮 𝘇𝗶: Participă la trei ateliere practice cu experți și învață cum să scrii un scenariu, să setezi camera, să filmezi și să lucrezi în echipă pentru a crea povești video impresionante, care să evidențieze valorile și beneficiile Uniunii Europene.
  𝗔 𝗱𝗼𝘂𝗮 𝘇𝗶: Montează și pregătește-ți materialele, învață cum să livrezi un discurs inspirațional și finalizează-ți povestea video.
  𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗶 𝗮𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲: Boxe portabile, smartwatch-uri și căști fără fir pentru echipele câștigătoare!
  𝗣𝗿𝗼𝘃𝗼𝗰𝗮𝗿𝗲𝗮: Creează povești video care să evidențieze principiile și beneficiile Uniunii Europene, cum ar fi democrația, diversitatea, solidaritatea și colaborarea. 
  𝗖𝘂𝗺 𝘁𝗲 𝗶̂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗶: Formează o echipă de 3 persoane sau găsește-ți membrii echipei la eveniment, înscriindu-te acum pentru a participa!
  Detalii și link-ul de înregistrare, le găsești aici: https://forms.gle/rcA9vsFG18tzKg7AA

  Nu rata această ocazie unică de a-ți dezvolta abilitățile de videografie și storytelling, de a colabora cu alți tineri creativi și de a câștiga premii grozave! 
  𝐸𝑈𝑣𝑖𝑠𝑖𝑜𝑛: 𝑆𝑡𝑜𝑟𝑦𝐻𝑎𝑐𝑘 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑛𝑖𝑧𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝐹𝑢𝑛𝑑𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝐼𝑛𝑜𝑡𝑒𝑘 𝑐𝑢 𝑠𝑝𝑟𝑖𝑗𝑖𝑛𝑢𝑙 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑐𝑖𝑎𝑟 𝑎𝑙 𝐴𝑔𝑒𝑛𝑡̦𝑖𝑒𝑖 𝑆𝑈𝐴 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝐷𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎𝑟𝑒 𝐼𝑛𝑡𝑒𝑟𝑛𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑎̆ (𝑈𝑆𝐴𝐼𝐷). 𝐶𝑜𝑛𝑡̦𝑖𝑛𝑢𝑡𝑢𝑙 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑜𝑛𝑠𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝐼𝑛𝑜𝑡𝑒𝑘 𝑠̦𝑖 𝑛𝑢 𝑟𝑒𝑓𝑙𝑒𝑐𝑡𝑎̆ 𝑛𝑒𝑎𝑝𝑎̆𝑟𝑎𝑡 𝑝𝑢𝑛𝑐𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑣𝑒𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑎𝑙𝑒 𝑈𝑆𝐴𝐼𝐷 𝑠𝑎𝑢 𝑎𝑙𝑒 𝐺𝑢𝑣𝑒𝑟𝑛𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑆𝑡𝑎𝑡𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑈𝑛𝑖𝑡𝑒.

  Contacte
  Distribuie